Webb­tjänster

Produktion, optimering, drift och underhåll av hemsidor, mail, sociala medier och internetannonsering.

Webb­tjänster

Produktion av hemsidor

IYP skräddarsyr hemsidor till små och medelstora företag. Vi levererar oftast kompletta lösningar med ansvar för domän, mail och hosting.

Uppdateringsservice

Ägna dig åt det du tjänar pengar på! Vi uppdaterar din hemsida snabbt och effektivt.

Sökoptimering

Sökoptimering kan göras på många olika sätt men det absolut viktigaste är att hemsidan är korrekt byggd, har en bra domän och laddar snabbt. Vi har över 20 års erfarenhet inom sökoptimering och kan lösa det mesta.

Sociala medier

LinkedIn, facebook, instagram. Vi skapar sidor, innehåll och marknadsföringskampanjer.

Internetannonsering

Vi skapar och sköter effektiva kampanjer på Google Ads med full transparens så att du som kund kan se vart annonsbudgeten tar vägen.

Chatt och formulär som skapar affärer

IYP skapar och hanterar chattfunktioner och bygger unika formulär. Det ska vara lätt för dina kunder att ta kontakt och be om offert.

Modernisering och renovering

En hemsida är en färskvara som håller sig "fräsch" i 1-3 år. För att bibehålla en bra position, kundtillströmning och träffbild är det viktigt att hålla hemsidan uppdaterad inte bara innehållsmässigt och utseendemässigt utan även tekniskt när det gäller ramverk och kodning. Börjar din hemsida bli gammal? Kontakta oss för hjälp att modernisera och bygga om eller låt den åldras med värdighet.

Bli kund hos IYP

Välkommen!

Är du intresserad av att bli kund, kontakta Kalle Roos, som är kundansvarig på IYP Sverige AB.

Kalle Roos IYP Sverige AB

"Som kund till mig ska du aldrig känna dig lurad eller bli påtvingad tjänster du inte vill ha eller behöver. Jag strävar efter långsiktiga samarbeten som bygger på ett gemensamt förtroende, fritt från prestige och gärna med en smula humor."

Kalle Roos
Kundansvarig, Verkmästare

Vad kostar det?

Abonnemang från 299 - 9999

Vi skräddarsyr abonnemang med rimlig månadskostnad i förhållande till vilka tjänster du som kund utnyttjar.

Vissa kunder hjälper vi dagligen med allt från administration av antivirus, produktion av trycksaker, uppdateringsservice, mediarådgivning och ansvar för sociala medier. Vi fungerar då i princip som en medarbetare på distans.

Andra kunder har vi mindre tät kontakt med, men de vet att vi alltid levererar snabb support och hög service när det gäller.

Fast maxpris, ca-pris eller timdebitering

När vi skapar hemsidor, arbetar med grafisk produktion eller jobbar med optimering så lämnar vi normalt ett ca-pris eller ett maxpris utifrån det arbete som ska göras. Beroende på typ av tjänst, hur bråttom det är och vilken kompetens som krävs kan vi också arbeta för timdebitering, från 550kr/tim för enklare arbete där det inte är bråttom upp till 1600kr/tim för mer kompetenskrävande arbeten under tidspress.

Inga dolda avgifter

Vi arbetar utan lockpriser och dolda kostnader. Som kund vet du vad dina tjänster kostar. Är du abonnemangskund så löper avtalet normalt 12 månader åt gången med ett okrångligt uppsägningsförfarande om du inte vill vara kvar som kund.

Total­entreprenader

Totalentreprenader inom webbprojekt

Med över 20 års erfarenhet inom webbproduktion har vi kompetens att utföra alla steg i processen. Med hjärta och engagemang bygger och optimerar vi hemsidor till små och medelstora svenska företag inom alla slags branscher från norr till söder. 

Vi utför hela entreprenaden från start till mål. Vi sätter oss in i hur kundens företag arbetar och skapar optimerade texter. Med utgång från kundens önskemål, bilder och grafiska profil skräddarsyr vi hemsidans utseende och funktioner för bästa resultat. Våra kunder finns både i storstäder och på landsbygden. Skillnaden kan vara stor på hur många timmars arbete som krävs för att kunden ska vara nöjd och få ut maximal respons från sin hemsida.

Vår mest populära tjänst

Vår mest populära tjänst är webbservice inklusive uppdateringsservice där hosting (webhotellstjänster), domänhantering och uppdatering av hemsidan ingår i tjänsten. Våra kunder har normalt varken tid eller kunskap att själv sitta och redigera bilder och texter för att uppdatera sin hemsida.

Skicka ett mail eller slå en signal så uppdaterar vi normalt din hemsida samma arbetsdag eller dagen efter!

Goda kunskaper inom sökoptimering

Det finns inga genvägar till en långsiktigt bra träffbild på sökmotorer som Google och Bing. För att nå framgång krävs kunskap, erfarenhet, hårt arbete och noggrannhet.

Vi arbetar huvudsakligen med det som kallas on-page optimering och kan uppvisa mycket goda resultat på våra arbeten. 

Flest besökare från smartphone

De flesta av besökarna på våra kunders hemsidor använder smartphone. IYP bygger responsiva hemsidor och kan skräddarsy hur ditt företags hemsida uppför sig och ser ut i smartphone, på surfplatta, bärbar eller stationär dator.

Internetannonsering

Vi hjälper våra befintliga kunder med att skapa och hantera annonskampanjer på Google Ads, facebook, LinkedIn och Instagram.  Kunden har full insyn i kampanjerna om så önskas för att följa och se vart annonsbudgeten tar vägen.

Sociala medier

Sociala medier har blivit en del av vår vardag. Vi hjälper ditt företag att synas där dina kunder finns. Vi skapar, hanterar och administrerar många av våra kunders företagssidor på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Domänhantering, E-post, molntjänster och hosting

Läs mer på sidan IT-tjänster.

IT-tjänster

Kunder i hela Sverige

Vi hjälper företag från norr till söder med webbtjänster och internetmarknadsföring såsom produktion av hemsidor, web-annonser, sökoptimering och publicering på sociala medier. Alltid med personlig service, hjärta och engagemang.

Enkel hemsida till lägre pris

Alla kunder är olika. Om du har en låg budget och "bara" vill komma igång med att införskaffa en domän med tillhörande mail, och en enkel men professionellt byggd hemsida som innehåller grundläggande information om företaget och kontaktvägar så löser vi det snabbt och effektivt till lågt kostnad. När ditt företag växer eller behoven förändras kan vi uppgradera dina tjänster.

Rådgivning och hjälp med marknadsföring

Vi hjälper till med att skapa logotyper, trycksaker, ger råd om marknadsföring och tar ofta ansvar för reklamkampanjer.

IT-rådgivning och molntjänster

För våra befintliga kunder erbjuder vi rådgivning och hjälp inom IT och molntjänster.

Filmning / Fotografering

I mån av tid och beroende på geografiskt avstånd erbjuder vi även filmning och fotografering. Vi är erfarna när det gäller bildredigering och filmredigering och kan skapa filmer och animationer för webben.

Inga dolda avgifter

Vi arbetar utan lockpriser och dolda kostnader. Som kund vet du vad dina tjänster kostar. Är du abonnemangskund så löper avtalet normalt 12 månader åt gången med ett okrångligt uppsägningsförfarande om du inte vill vara kvar som kund.