Webbtjänster


IYP arbetar i hela Sverige

Kunder i hela Sverige

Vi hjälper företag i Sverige med webbtjänster och internetmarknadsföring såsom produktion av hemsidor, web-annonser, sökoptimering och publicering på sociala medier.

Hemsida med uppdateringsservice

Med över 10 års erfarenhet inom webbproduktion bygger vi med hjärta och engagemang hemsidor till små och medelstora företag. Vi utför hela produktionen, skapar textinnehåll och skräddarsyr en unik hemsida till varje kund. En populär tjänst i vårt utbud är webbservice inklusive uppdateringsservice där uppdatering av hemsidan ingår i tjänsten. Perfekt för många av våra kunder som inte själva har tid eller kunskap att redigera bilder och texter i hemsidan. Skicka ett mail eller slå en signal så uppdaterar vi din hemsida samma arbetsdag eller dagen efter!

Goda kunskaper inom sökoptimering

Det finns inga genvägar till en långsiktigt bra träffbild på populära sökmotorer som google och bing. Det krävs kunskap, erfarenhet, hårt arbete och noggrannhet. Vi arbetar huvudsakligen med det som kallas on-page optimering och kan uppvisa mycket goda resultat på våra arbeten.

Annonsering med Google AdWords

Vi erbjuder hjälp med att lägga upp och sköta annonskampanjer för våra kunder på Google AdWords.

Hemsidor för alla format - responsiv design

Det surfas allt mer på smartphones & surfplattor av olika storlekar. Vi kan bygga din hemsida i responsiv design. Detta innebär att sidan anpassar sig automatiskt för att ge den bästa läs- och navigeringsupplevelsen för varje enskild enhet.

Domänhantering, hosting och e-post av toppkvalitet

I samarbete med duktiga partners erbjuder vi registrering av domännamn, mycket driftsäker hosting och e-posthantering. Vi kan också hjälpa till med smidig support via fjärrstyrning.

Vi hjälper dig att synas via sociala medier

Vi kan hjälpa ditt företag skapa en social profil och synas på sociala medier som facebook och twitter. Vi kan också importera nyheter och inlägg så att de visas i hemsidan.

Välkommen att kontakta oss för mer information!