Om IYP Sverige AB

Lång erfarenhet inom marknadsföring och IT.
En personlig samarbetspartner som tar ansvar.

IYP Sverige AB

Grundades 2010

IYP Sverige AB grundades i Borås 2010 med kontor på Albanoliden i Borås. Under 2023 flyttade vi kontoret till en mer naturskön omgivning på Ramslätt, strax utanför Fritsla i Marks Kommun.

Vi hjälper små och medelstora företag i hela Sverige med marknadsföring, IT-konsultation, trycksaker och webbtjänster.

Skräddarsydda tjänster

IYP är ett oberoende konsultföretag som arbetar med många olika delar och moment inom marknadsföring. Målsättningen är att skräddarsy tjänsteutbudet för att passa varje enskild kund och på så vis leverera en tjänst som kunden behöver och vill behålla.

Personlig service ger nöjda kunder

God och personlig service kännetecknar vår verksamhet och en nöjd kund är vår bästa säljare. Vi är stolta över att de flesta av våra nya projekt kommer via rekommendationer från våra kunder.

Bred kompetens och duktiga partners

Hos oss finns lång samlad erfarenhet inom försäljning, organisation och marknadsföring. I de fall vi behöver specialister har vi duktiga samarbetspartners som stöttar oss.

Personuppgiftspolicy / Integritet

När du kontaktar oss eller är kund till oss behandlar vi dina personuppgifter ansvarsfullt enligt vår personuppgiftspolicy. För våra kunder inom molnlösningar, support, mail och hosting fungerar vi också som personuppgiftsbiträde.

IYP samarbetar med underleverantörer som lagrar och hanterar data i Sverige och följer Svensk Lag. IYP är personuppgiftsansvariga och fungerar även som personuppgiftsbiträde när vi hanterar våra kunders data. Våra medarbetare är bundna av sekretess och vi delar ingen information eller kunddata med tredje part om det inte är nödvändigt för drift eller felsökning av aktiva tjänster.

Personuppgifts­policy
Biträdesavtal

Våra tjänster

Byggnation och optimering av hemsidor

Vi producerar och optimerar hemsidor för alla slags företag och branscher.

Drift och hosting med personlig support

Vi ansvarar för att hemsida och e-post fungerar som de ska. Alltid med personlig support och utan krångel.

Rådgivning och hjälp med marknadsföring

Vi hjälper till med rådgivning kring annonsering och marknadsföring. Vi arbetar också praktiskt med att skapa grafik och logotyper, skriva texter och skapa trycksaker

IT-rådgivning och molntjänster

För våra befintliga kunder erbjuder vi rådgivning och hjälp inom IT och molntjänster.

Trycksaksproduktion

Vi skapar tryckta reklamartiklar som flyers, rollups, banderoller, skyltar, foldrar och dekaler till mässan, bygget eller kundbesöket.

Video och film

Vi kan skapa, editera och publicera filmer för användning i hemsida och sociala medier.

Säkerhet

IYP är återförsäljare av ESET PROTECT, en omfattande antiviruslösning som skyddar företagets datorer och mobila enheter. Kontakta oss för rådgivning, installation och köp av licenser.

GDPR

IYP kan bistå med att skapa personuppgiftspolicy enligt GDPR och ger tips och råd kring datasäkerhet och behandling av personuppgifter för dig som är kund hos oss.

Bakgrund och mer information

Kontor på landet

Välkommen på en kopp kaffe

IYP har kontor i naturskön omgivning på Ramslätt strax norr om Fritsla i Marks Kommun. Från Borås tar du dig till kontoret på 15-20 minuter med bil.

Ramslätt Kvarnhagen Fritsla IYP Sverige AB

Som kund är du alltid välkommen på en kopp kaffe, ring gärna innan så vi är på plats, eller så bokar vi en tid.

Förlagsverksamhet i liten skala

IYP har i gott samarbete med fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson hjälpt till att producera, distribuera och marknadsföra böckerna Leda med känsla (2015) och Förstå spelets idé (2014).
De finns att beställa där du köper böcker.

Goda referenser

Vi är noga med att hålla vad vi lovat våra kunder och arbetar hårt för att hålla en hög servicenivå. IYP får regelbundet uppskattning av kunderna för vårt sätt att arbeta och har goda referenser.

Om du hittat till vår hemsida är det högst troligt att det är en av våra befintliga kunder som rekommenderat oss som leverantör.

kontakta IYP

"Skräddare" i tredje generationen

Vår verkmästare Kalle Roos är "skräddare" i tredje generationen. Farfar Ernst startade skrädderi i stadsdelen Norrby i Borås på 1940-talet. Pappa Åke var skräddarmästare och verkmästare på företaget Oscar Jacobson i Borås.

Kalle är dock betydligt skickligare på att skräddarsy med tangentbord och mus än med nål och tråd.

Tysktalande Basket­proffs

Christer Hellgren som ansvarar för ekonomi och administration på IYP har varit verksam som entreprenör i 30 år.


Christer har också spelat basket på hög nivå och talar flytande tyska efter att ha spelat för en tysk basketförening under några år på 90-talet.