Trycksaker

IYP utformar trycksaker för ditt företag

Välkommen att kontakta oss när det gäller trycksaker. Vi utformar de vanligaste trycksakerna för ditt företag såsom visitkort, brevpapper, kuvert och korrespondenskort. Vi levererar trycksaker av hög kvalitet och våra priser tål att jämföras.

Förlagsverksamhet

Som förläggare, ansvarig utgivare och distributör marknadsför vi böckerna "Förstå spelets idé" och "Leda med känsla" samt ringpärmsboken "Övning ger färdighet" av fotbollsprofilen Torbjörn Nilsson.

Övning ger färdighet 
Torbjörn Nilsson
I nya ringpärmsboken "Övning ger färdighet" delar Torbjörn med sig av sina favoritövningar som fotbollsspelare och tränare. Boken/häftet innehåller berättelser och tydligt beskrivna övningar anpassade för såväl ungdomsfotboll som elitverksamhet.

Leda Med Känsla Torbjörn Nilsson
I "Leda med känsla" ger Göteborgslegendaren en inblick i hur man kan arbeta för att erbjuda bästa möjliga ledarskap. Han delar med sig av egna erfarenheter och roliga exempel från ett liv som spelare, anställd – och som ledare.

Leda med känsla Torbjörn Nilsson
"Förstå spelets idé" innehåller förutom teori och övningar underhållande anekdoter och bilder från Torbjörns framgångsrika karriär inom fotbollen.

Läs gärna mer och beställ böckerna fraktfritt på www.speletside.se

Reklamblad, foldrar och reklamartiklar med tryck

Vi hjälper också till med produktion av reklamblad, foldrar och reklamartiklar.

Trycksaker, folder reklamblad Reklamartiklar profilkläderTrycksaker och reklamartiklar

Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss idag!