Domäner - Mail - Hosting - molntjänster

IYP levererar och administrerar ditt företags molntjänster, mail och webhosting

Support

Support x

Mail: support@iyp.se

Tel: 033-4301441

Starta fjärrstyrning *

Fjärrstyrning med TeamViewer

* Endast befintliga kunder under pågående samtal

FUngerar Domän, mail och hemsida som de ska?

Vem tar ansvar?

Vi stöter ibland på nya kunder som har registrerat domän hos en leverantör, tecknat webhotellsabonnemang hos en annan, köpt en hemsida av en tredje, köpt sökoptimering av en fjärde leverantör, internetannonser av en femte, och dessutom köpt in hjälp av ytterligare en leverantör för mailtjänster, virusskydd och support.

Kompletta lösningar - en leverantör och kontaktperson

Att göra enligt ovan exempel blir kostsamt och det är svårt att ha kontroll över situationen och att veta vem som tar ansvar för vad, och vad man egentligen betalar för. Vi har kompetens att ta hand om hela kedjan och du som kund har en och samma kontaktperson hela vägen.

Som helkund hos IYP kan du räkna med att vi tar personligt ansvar för att dina tjänster ska fungera. Det är enkelt att få tag på oss och vi gör allt för att lösa de problem som kan uppstå snabbt och effektivt.

Domäner

Vi registrerar, hanterar och pekar domäner för våra kunder snabbt och enkelt. Våra kunder får snabb hjälp med att peka domäner, byta namnservrar, lägga till mx, txt-records eller göra andra dns-ändringar.

Olika lösningar för mail och lagring

Om mail, fildelning, delade kalendrar och samarbetsfunktioner online inte är livsviktigt för din verksamhet kan vi erbjuda stabila och prisvärda lösningar för mail och webhosting. Vi sköter administrationen och tar ansvar för att tjänsterna fungerar.

Premiumlösningar för dig med högre krav

Är du intresserad av att uppgradera till en kraftfullare och än mer driftsäker molnlösning där företaget kan samarbeta och dela kalendrar och dokument i realtid, med möjlighet att kryptera filer och 2-faktorsautentisering finns det flera alternativ att välja bland. Gemensamt för den typen av uppgraderingar är att de faktureras per användare från ca 700kr per år och användare.

Migrering görs under kvällar och helger

Om du är intresserad av att uppgradera hjälper vi normalt till att utföra migreringstjänster, d.v.s. flytta mail, hemsidor och ändra domänpekningar m.m. under kvälls och helgtid för att minimera risken för störning.

Support

★Ring ★Maila ★Chatta

Du som är kund hos IYP har tillgång till vår support.

Support

Om vi behöver felsöka eller hjälpa till med installation på dator eller androidtelefon ber vi dig starta och acceptera fjärrstyrning.

När vi fått kontakt kan du trycka på logon nedan för att hämta programmet TeamViewer Quick Support.

Fjärrstyrning med TeamViewer

IT-rådgivning

För våra befintliga kunder erbjuder vi enklare rådgivning och hjälp inom IT och molntjänster. Vi säljer ingen hårdvara men erbjuder kompletta lösningar inom virusskydd från ESET.

Bli kund hos IYP

Välkommen!

Är du intresserad av att bli kund, kontakta Kalle Roos, som är kundansvarig och verkmästare på IYP Sverige AB.

Kalle Roos IYP Sverige AB

kontakta IYP